целувки с бадеми
Сладкарство

Сладки „Целувки“ с бадеми

Една лесна рецепта за приготвяне на целувки Продукти: 300 г. филирани бадеми, 250 мл. белтъци, 500 г. захар, щипка сол.  Начин на приготвяне: Сложете филираните бадеми в сух тиган и ги запечете […]