„Технологии на вкусовете“ на изложението IBATECH ISTANBUL

Ибатех Истанбул

Важните марки и фирми в сектора заеха своите места на най-важното и очаквано събитие в цяла Европа и Азия на изложението в Истанбул.  Изложението  IBATECH ISTANBUL ще се проведе между  12-15 април 2018г.  на обща площ от 50.000 кв.м. и 5 големи зали, където  над 300 участници ще изложат стотици марки. Изложението има за цел да се представи и посрещне посетители от много повече страни в цял свят като за целта са изготвени промоционални материали на над 20 езика и с подкрепата на Министерството на икономиката на Р. Турция и представителствата на Landesmesse Stuttgart. Подробните списъци на последните може да намерите на долните линкове:

Извършват се непрекъснати дейности по разширяване на връзките. Постоянно се посещават изложения и панаири с подобна на IBATECH ISTANBUL дейност, където се представя IBATECH на асоциации, секторни публикации и подобни фирми. Тези посещения предстоят да се проведат до датата на събитието, а до тогава изложенията, които ще посетим са следните: Südback -в Германия ; Gulfood -в ОAE ; IBEX -в Иран; Sigep –в Италия; Europain – във Франция; Intergastra-Gelatissimo – в Германия.

IBATECH ISTANBUL предстои да бъде платформа на обмен на информация и опит, която не само ще увеличи търговското сътрудничество между фирмите и марките, участници, но също така ще хвърли светлина върху иновациите и развитието в сектора, в сътрудничество със секторните публикации и асоциации. За по подробна информация относно институциите-сътрудници и публикациите може да посетите нашият уеб сайт.

Заедно с променящите се тенденции и технологии в сектора, все повече се дава тежест на дигиталните маркетингови услуги и в тази насока работим не само в границите на Р. Турция, а партнираме с все повече целеви пазари в различни държави. Не забравяйте да ни последвате и в социалните мрежи ;

Ние от IBATECH ISTANBUL 2018 с нетърпение очакваме да Ви приветстваме като целта ни е участниците не само да създадат нови връзки от контакти, а и да Ви помогнем да разширите дейността си.

Представянията ще се извършват на :

немски, арабски, босненски, български, грузински, хърватски, английски, испански, фарси, френски, италиански, полски, унгарски, македонски, румънски, руски, сръбски, словашки, турски, гръцки езици.

Текст: Организаторите