„Технологии на вкуса“ ще бъдат представени на IBATECH

Ибатех

Предстоящето изложение в Истанбул – IBATECH, което ще се проведе между 12 и 15 април 2018 г., запълва 5 зали или общо 50 000 квадратни метра.

Водещите марки на индустрията вече заеха местата си на изложението, което се очертава като най-голямото и най-важно събитие в региона на Евразия. Разширили сме и сме увеличили дейностите си за популяризиране на изложението и улесняване на посетителите. С рекламните материали, изготвени на 20 различни езика и с подкрепата на двамата търговски аташета на Министерството на икономиката на Турция и представители на Landesmesse Stuttgart, имаме за цел да приветстваме повече посетители от много страни по света.

Промоционални дейности се провеждат чрез посещение на панаири, организирани в различни страни и тематично сходни с IBATECH ISTANBUL. По време на тези търговски изложения организираме срещи със свързани секторни медии, асоциации и изложители. Тази дейност ще продължи до датата на IBATECH ISTANBUL. Списъкът на посетените и планирани за посещение панаири включва: Südback / Германия, Gulfood / ОАЕ, IBEX / Иран, SIGEP / Италия, Europain / Франция, Intergastra-Gelatissimo / Германия.

Ибатех

IBATECH ISTANBUL ще бъде платформа за споделяне на знания, която не само увеличава търговията, но също така ще хвърля светлина върху иновациите и развитието на сектора в сътрудничество със секторните медии и асоциации. Моля, посетете нашия уебсайт, за да получите подробна информация за партньорите ни, с които може да си сътрудничите.

С развинието и промяната на технологичните тенденции се увеличиха и разшириха дейностите ни за дигитален маркетинг в много страни извън Турция. Моля, не забравяйте да ни последвате в социалните медии.

Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем в Истанбул и да Ви подкрепим да  развивате бизнеса си на IBATECH – изложението, което отива отвъд събитието като предоставя нови възможности за свързване на посетители и изложители.

Моля, не забравяйте да се регистрирате онлайн и да вземете картата си за  безплатен вход. По този начин ще ускорите влизането си в изложението.

Внимание: Страницата за онлайн регистрация ще бъде затворена след 11 април 2018 г.

От Организаторите на IBATECH