Сладкарско обучение и презентация-дегустация в Алма Либре

Алма Либре

Фирма Алма Либре ще проведе обучение за свой клиенти на 10 и 11 май 2017г. на теми

  1. Топъл сладолед. По италианска технология,  без сладоледена машина, само с обикновен миксер и фризер, с продукта Пломпиер + Хопла и добавяне на млечна сметана Елевир преобразуваме – по рецепта –  обикновения сладолед и едновременно удвояваме обема му.
  2. Съвременни декорации за торти и сладкиши. По италианска технология,  без сладоледена машина, само с обикновен миксер и фризер, с продукта Пломпиер + Хопла и добавяне на млечна сметана Елевир преобразуваме – по рецепта –  обикновения сладолед и едновременно удвояваме обема му. Ще бъдат представени технологии за оформяне на глазура, технологии за декорации, кадифени покрития  и др.

Условията за включване в обучанието са следните: Клиентите на АЛМА ЛИБРЕ ще трябва да оформят заявка на стойност 1000 лв. и да изтеглят тези количества до 15 дни. Желаещи да участват без да купуват суровини заплащат 1000лв. за обучението.

Семинарът започва от 9.30ч. до 16.30ч. Той включва кратка теоретична част и практика по всички теми на всички участници. На участниците присъствали и  двата дни на този семинар се издава сертификат. В курса се приемат не повече от 12 участници за това ще се запази реда на записване.

Отделно, на 12 май oт 10,30ч. ще се проведе презентация-дегустация oт 10,30ч. на тема: Топъл сладолед – нови съвременни торти/красота и декорация.

По време на презентацията ще бъдат представени технологиите и рецептите като се анализират условията и правилата за ценообразуване на тези продукти! Ще се дегустират всички произведени продукти и ще се представят правила за оформяне на сладкарска витрина.

Вход свободен за професионалисти сладкари и хора от бранша с предварително запазване на места.

За записване за курса или запазване на място за презентациятасе обадете на тел. 0878690025, 0878444715, 0878984887