Пуратос стартира Виртуален иновационен център

Виртуален център Пуратос

Базираната в Белгия международна компания Пуратос откри виртуален иновационен център. Целта му е да подпомага клиентите си в хлебарството, сладкарството и шоколатиерството за постигането на най-добрите готови продукти. Това ноу-хау на фирмата  е достъпно 24 часа в денонощието.

С тази стъпка Пуратос разширява своите услуги отвъд физически съществуващите 81 центъра за  иновации по света, в които работят  463 експерта. Сега вече, без значение къде се намират клиентите им, тази платформа ще може незабавно да ги достигне и да окаже съдействие с ресурси и експертни съвети, които да подпомагат работата им.

„Иновациите са сърцевината на нашия бизнес. Това включва не само качеството на нашите продукти, но и иновативността на нашите услуги.“ – заявява главния изпълнителен директор на Пуратос  Даниел Малкорпс и допълва: „С нашия Виртуален иновационен център ние сме горди да предложим услуга, базирана на най-съвременните технологии, като в същото време поддържаме живия човешки контакт на клиентите ни с нашите експерти, който никаква технология не би могла да замести.“

Виртуалният иновационен център може да предостави на клиентите индивидуална помощ във всеки аспект на разработването на продуктите. Поддръжката включва:

  • Онлайн разговори по график с международни и местни технически съветници, които могат да предоставят персонализирани решения на клиентските проблеми.
  • Виртуален съветник, който да предлага денонощни съвети за приготвяне на продукцията.
  • База-данни с рецепти, където клиентите могат да намерят вдъхновение за нов продукт.

В допълнение към тези функции се предлага и виртуалната обиколна, с която Пуратос пренася физическия иновационен център направо на работното място на клиента. Виртуалната разходка позволява на посетителите да разгледат  центъра и така да се запознаят с някои от услугите, които са на разположение в него за тях, без да им се налага да го посещават на място.

Виртуалният иновационен център е достъпен на следния адрес: www.puratos.com/virtual