Принтиране върху хляб и хлебни изделия

принтиране върху хляб

Широко разпространено е принтирането върху шоколад и бонбони, както и върху торти. Не така обаче стоят нещата с хляба и хлебните изделия. Една оригинална канадска фирма от Квабек, Signature Pasquier, се е специализирала в трансферно принтиране върху хлебни изделия.

принтиране върху хлябЗа разлика от принтирането върху шоколад, при което за трансфера се използват се използват мастила, базирани на какаовото масло, то за печатането върху хляб се използват ядливи мастила, направени от брашно.

Фирмата предлага принтирането върху хлебни изделия на хлебари и сладкари, както и на хотели, ресторанти, кейтърингови компании и организаторите на събития. Екипът на канадската фирма включва и дизайнерски отдел, който създава и адаптира визуално продуктите според изискванията на клиентите.

принтиране върху хляб„Нашият процес позволява на вашата фирма да отличи някой важен спонсор, да идентифицира фирменото лого или дори на рекламира отделно събитие, принтирайки техни знаци на хляба или шоколада,“ казва директора Роберт Пакет.

За съжаление фирмата обслужва само Канада и все още няма представители в Европа, от чиито услуги да можем да се възползваме.

Източник: Signature Pasquier