Декорация и опаковки за Великден

украса

Едва ли вече някой от производителите не е наясно, че всеки празник задължително трябва да бъде отразен с подходящи декорация на обекта и опаковки на произведените изделия. Това носи допълнителна добавена стойност на продуктите, но е необходимо да отделите малко повече време и внимание на клиентите. Бъдете сигурни те ще го оценят.

опаковано яйцеНаближаващият Великден е чудесен повод да внесете празнично настроение. Дали предлагате козунаци, сладкиши или шоколадови фигури те могат да се превърнат в чудесен подарък. Една от основните тенденции в цветовете е зеленото във всичките му нюанси като символ на завръщането към природата и натуралното. Наред с това се използва и червеното, ярко жълтото, фуксия.

Декорацията оставяме на вашето въображение. Можете да използвате целофан или кутии с прозрачен капак, ако желаете да се вижда изделието. Опаковките от различни видове хартии, плат, тюл, органза, съчетани с панделки, цветя и декоративни елементи и фигури, носещи символиката на празника, ще внесат настроение във вашия обект и ще привличат погледите на клиентите. И не забравяйте – задължителен атрибут на всяка опаковка е вашата визитна картичка!

Предлагаме ви някои идеи за украса от майстори на опаковките и декорирането: